Fjernsupport via fjernstyring af PC

Fjernsupport. Vi udfører remote support via fjernstyring af PC
Vi kan hjælpe uanset, hvor i landet du befinder dig. Ja, faktisk betyder det ikke noget, hvis du sidder på den anden side af jorden.

Vi udfører en stadig stigende del af vores arbejdsopgaver via fjernsupport (fjernstyring af PC). Brugen af remote support sikrer, at vi kan hjælpe vores kunder hurtigt og effektivt uden nogen unødig ventetid.

Ofte kan vi udføre mindre serviceopgaver, så snart behovet opstår, og ellers vil vi altid forsøge at passe opgaven ind, så hurtigt det kan lade sig gøre. Ved at bruge fjernsupport, fremfor at komme på besøg ude hos vores kunder, sparer vi en del tid, eksempelvis på transport.

 

Minimal ventetid ved fjernsupport

Fjernsupport er en hurtig, effektiv og praktisk måde, at få afhjulpet et presserende problem på.

Der er kun minimal ventetid på at få udført en serviceopgave, når den foretages via remote support. Brugen af fjernsupport gør, at vi kan udføre arbejdet ligeså snart en konsulent har muligheden for at tage sig af opgaven. Og der er eksempelvis ingen unødig transporttid, når vi udfører opgaven ved at koble os op på dit system.

Muligheden for at koble sig ind på ind på computeren via internettet og foretage fjernstyring af pc’en, sparer konsulenten for en køretur i bil og kan derfor påbegyndes hurtigere. Når vi ikke skal have en konsulent ud af huset, behøver vi ofte ikke, at planlægge det nøjagtige tidspunkt for opgavens udførelse på forhånd. Men kan i stedet påbegynde fjernsupport arbejdet, snart vi er færdige med igangværende opgaver.

Det gør som hovedregel, at opgaver via remote support kan påbegyndes og afsluttes hurtigere end opgaver, som udføres on-site.

 

Sådan fungerer remote support

Remote support fungerer ved, at vi kobler os op til dit system og udfører serviceopgaven – i de fleste tilfælde ved fjernstyring af din pc. Ved at fjernstyre din computer, kan vi gå ind og se nøjagtig den situation, som du oplever på din skærm og derved hurtigt og effektivt få sporet os ind på opgaven.

Vi kobler os ind på dit system via internettet. Så det eneste der principielt kræves er, at du har en fungerende internet forbindelse. Der er ingen ventetid pga. transporttid og ligeledes kan vi udføre opgaven uanset hvor i landet du befinder dig. Faktisk kan vi hjælpe dig selv om du befinder dig i en helt anden verdensdel, blot du har adgang til internettet.

 

Vi ser samme skærmbillede som dig ved fjernstyring af pc

Når vi kobler os ind på din computer for at fjernstyre den, ser vi nøjagtig det samme skærmbillede som dig. Og samtidig kan du hele tiden følge med i, hvad vi laver på din skærm, og du har mulighed for at betjene mus og tastaur, så du kan vise os et evt. problem. Da begge parter kan følge med på skærmen, letter det forståelse og forklaring og sikrer, at opgaven udføres hurtigst muligt til alles tilfredsstillelse.

Det letter support opgaven væsentlig, at vi kan overtage din skærm lige nøjagtig der, hvor der er behov for hjælp. I mange situationer sparer vi således tid på at skulle genskabe en fejl, inden vi kan komme i gang med opgaveløsningen.

 

Der er altså hverken ventetid eller omkostninger til transport. Og selven opgaven udføres ofte også hurtigere. Fjernsupport er derfor også en billigere løsning for dig, end et on-site besøg af en konsulent.