IT-sikkerhed – vi beskytter dine data

IT-sikkerhed er vigtigt

For stort set alle virksomheder er IT-sikkerhed af største vigtighed, da både tab af eller utilsigtet adgang til data eller IT-systemer kan have katastrofale konsekvenser. Derfor er det vigtigt både med en god backup-løsning, så data kan genskabes, hvis uheldet er ude, og det er vigtigt med nogle gode sikkerhedssystemer, som sikrer, at data ikke kan tilgås af andre end de tilsigtede.

Hos Systemservice kan vi levere de løsninger, der skal til for at kravene til en optimal datasikkerhed kan opfyldes:

 

Antivirus og antispam

Vi benytter en af verdens mest udbredte og pålidelige løsninger fra Symantec. Produkterne yder maksimal beskyttelse mod både e-mail og webbaserede trusler mod IT-sikkerheden. Læs mere om antivirus og antispam beskyttelse.

 

Firewalls

Vi anvender primært firewalls fra Cisco til at beskytte firmaets netværk mod udefrakommende trusler mod IT-sikkerheden. Cisco firewalls er af høj kvalitet og meget driftsikre, og det er derfor med god grund, at Cisco i dag er markedsledende indenfor netværkssikkerhed. Læs mere om firewalls.

 

Hjemmearbejdspladser og mobile brugere

Når eksterne brugere skal have adgang til firmaets IT-systemer, stiller det øgede krav til sikkerheden. Vha. specielt sikrede data-forbindelser (såkaldte VPN-forbindelser) sørger vi for, at sikkerheden er i top. Mere information om Systemservice VPN-løsninger.

 

Backup

Vores backup-løsninger baserer sig på flere forskellige teknologier, og vi bruger både bånd- og diskbaserede løsninger samt online backup via internettet. Læs mere om vores backup-løsninger.