IT-support – efter dit behov og ønske

IT-support er en af kernekompetencerne hos Systemservice. Vi leverer en bred vifte af support-ydelser og it-hjælp til vores kunder via:

Aalborg IT-support» Telefon & E-mail
» Fjernforbindelse & onsite
» På eget værksted

Vi udfører vores IT-support opgaver med udgangspunkt fra Aalborg. Men vi betjener kunder i hele landet og hjælper med alt fra de små dagligdags udfordringer til de helt store opgaver i komplekse netværksløsninger. Og uanset om dit behov for IT-support ligger i den mindre eller den større ende af skalaen, hjælper vi dig gerne, og du er altid meget velkommen til at kontakte os.

 

Typiske IT-support opgaver

Nogle af vores typiske IT-support opgaver er f.eks.:

  • Fejlfinding i forbindelse med mail og internet problemer
  • Restore af filer fra backup ved fejlagtig sletning, overskrivning eller systemnedbrud
  • Oprettelse af nye brugere / nedlægning af gamle
  • Installation og opdatering af antivirus software
  • Generel Windows it-support
  • Opsætning & konfigurationsændringer af netværksudstyr og firewalls
  • Server- & software opdatering og installation

Vi hjælper med alt fra opsætning af ny pc og printer eller opdatering af drivere og programmer til de større og mere krævende udfordringer f.eks. i forbindelse med opgaver omkring fil-, mail- og databaseservere etc.

 

Hurtig IT-support er vigtig

Hos Systemservice ved vi, hvor vigtigt det er med hurtig og professionel IT-support, når det brænder på i en travl hverdag. Derfor er et af vores foretrukne support værktøjer også at arbejde via fjernsupport, hvor vi fra vores egen arbejdsplads kan koble os ind på dit system og løse eventuelle problemer hurtigt og effektivt.

Det er altid vores mål, at løse problemer og udføre opgaver så hurtigt som muligt, til alles tilfredshed. Herved sikrer vi os, at opståede problemer ikke vokser sig større end nødvendigt og vi sikrer samtidigt, at du som kunde kan komme tilbage til det der er vigtigt for dig og ikke skal bruge din tid på IT-udfordringer. Det er IT-hjælp, som det skal fungere, efter vores mening.

 

Har du behov for assistance til den daglige IT-drift, er du meget velkomment til at kontakte os. Så kan vi sammen kigge på hvordan et evt. samarbejde kan fungere, med fokus på lige præcis din situation og dit behov.

 

Læs yderligere om vores kompetencer » her.