Information om Systemservice

Systemservice er et nordjysk IT-konsulentfirma beliggende i Svenstrup i sydkanten af Aalborg.

Vi er etableret i 2006 og har i vores relative korte levetid allerede udført opgaver for et betragteligt antal virksomheder – store som små. Du kan se nogle af vores referencer her. På trods af vores unge alder, har vi masser af erfaring, da alle medarbejdere kommer fra lignende stillinger i tidligere ansættelser. Læs mere om vores kompetencer her.

 

Værdigrundlag

For at kunne levere en optimal service og de rette løsninger til vores kunder, arbejder vi udfra en række værdier:

Kompetence

Vi skal leve af vores kompetencer. Derfor arbejder vi løbende på at lære nyt og desuden udvikle og forfine vores produktlinier, så vi altid kan levere en optimal og professionel løsning.

Grundighed

Det er vigtigt at have en ordentlig strategi og gøre et grundigt forarbejde for at løse en opgave med succes. Det gælder, hvad enten det er mindre opgaver eller, i forbindelse med virksomhedens IT-anvendelse generelt.

Tillid

Tillid og ordholdenhed er grundstene i vores arbejde. Vores kunder skal kunne stole på det, vi siger og på de aftaler, som vi har med dem. Det er en forudsætning for, at de kan have tillid til Systemservice som samarbejdspartner.

 

Samarbejdspartner

Da der jævnligt dukker nye teknologier op, er det vigtigt at have en kompetent samarbejdspartner, som kan guide dig igennem den komplekse IT-verden og bistå med at finde den rette løsning.

Den kompetence kan Systemservice tilbyde dig, så du undgår at brænde fingrene på en dårlig IT-løsning.

I dag er nærmest alle virksomheder afhængige af deres IT-systemer for at virksomheden kører optimalt. Det gælder derfor om at begrænse den tid, hvor systemet er nede.

Her er det vigtigt at have en fast og kompetent samarbejdspartner, der kan rykke ud med kort tids varsel og løse eventuelle problemer.

I Systemservice lægger vi vægt på at levere en god service og bestræber os desuden på at levere seriøse og gennemtænkte IT-løsninger til vore kunder.

Dette ser vi både som afgørende for at bibeholde tilfredse kunder, men også som et godt udgangspunkt for at etablere nye kundekontakter.

 

Har du brug for mere information om Systemservice, er du altid velkommen til at kontakte os.