Professionel Veeam Cloud Connect

Veeam Cloud Connect er en online backup løsning, som er målrettet til de mange virksomheder, der benytter sig af backup programmet Veeam.

Hvem kan benytte sig af Veeam Cloud Connect?

Vores hosted Veeam Cloud Connect henvender sig til de virksomheder, som allerede har et eksisterende Veeam backup program kørende og ønsker at foretage en backup af de virtuelle servere eller data til et sikkert ekstern datacenter.

Hvor opbevares data?

Alle data sendes krypteret til et moderne revisionscertificeret (ISAE 3402 type 2) dansk datacenter, der overholder de danske datasikkerhedsregler – herunder hvem der har adgang til de opbevarede data, samt kontrol af de interne backup rutiner og godkendelse af brandsikringsfaciliteter m.v.

Hvordan fungerer det?

Ved bestilling modtager du et link med tilhørende brugernavn og kode, der skal benyttes for at få adgang til det nye datacenter. Backupjobbet opsættes som ønsket med destination til det nye datacenter.

Hvis behovet for at genskabe data skulle opstå, er det let tilgængeligt at gendanne filer og hele virtuelle servere direkte fra datacenteret.

 

Med Veeam Cloud Connect sikrer du dine data ekstern fra bygningen og undgår datatab ved brand / indbrud / vand / elektrisk kortslutning ved eksempelvis lyn m.v.

Hvis du samtidig følger backup strategien 3-2-1, opfylder du det punkt, der omhandler, at 1 kopi opbevares ekstern – læs evt. vores blog indlæg.

Priser

Priserne beregnes efter antallet af virtuelle servere samt datamængden. Der tillægges ikke andre gebyrer, administrationsomkostninger el.lign.

 

  • Virtuel server 69,- / mdr.
  • 0-5000GB 1,30 pr. GB / mdr.
  • 5000GB+ 1,20 pr. GB / mdr.

 

 

  • Intet oprettelsesgebyr
  • Minimum bindingsperiode er 6 mdr. Der faktureres forud for 1 år ad gangen.
  • Opsigelsesvarsel: 1 mdr. til den første i en mdr. Alle priser er anført ekskl. moms.
  • Opsætning af Veeam Cloud Connect er ikke inkluderet i ovenstående priser men beregnes efter forbrugt tid, forudsat at du ikke selv ønsker at opsætte Veeam installationen.