Servere – løsninger til alle behov

Server hardware og software

Systemservice er eksperter i servere baseret på hardware fra IBM og HP samt styresystemer fra VMware, Microsoft og Linux SMEserver. Vi kan vejlede – og gør det gerne – omkring hvilket serversystem, som er det optimale valg for dig og din virksomhed.

Systemservice kan foretage den komplette konfiguration af dit serversystem og levere det hele opsat og klar til brug hos dig.

 

Server hardware

Vi anvender primært servere fra de to markedsledende producenter IBM og HP. Det giver en lang række fordele for dig som kunde. Vigtigst af alt er, at kvalitet og service er helt i top. Se yderligere information om IBM og HP servere hos Systemservice.

 

Microsoft server-løsninger

Microsoft sidder tungt på markedet for lokalservere med deres Windows serverserie af operativsystemer. Systemservice leverer et bredt udvalg af disse løsninger til både store og små virksomheder. Se nogle af de løsninger, som vi kan levere baseret på Microsoft Server Software.

 

Linux server-løsninger

Systemservice leverer Linux serverløsninger baseret på SME Server fra contribs.org. SME Server er en Open Source server distribution, som er meget velegnet til små og mellemstore virksomheder. Løsningen er økonomisk attraktiv, idet softwaren er gratis og uden begrænsning på eksempelvis antal brugere osv. Læs mere om Linux SME Server fra Systemservice.

 

Server virtualisering

Server virtualisering. Begrebet som vinder mere og mere indpas overalt i serverrummene.

Server virtualisering dækker over et teknisk setup, hvor man afvikler mere end et server operativsystem på en fysisk server. Den store fordel herved er ofte en bedre udnyttelse af server hardware, lavere udgifter til indkøb af servere, et lavere strømforbrug og lavere udgifter til vedligeholdelse grundet en mindre serverpark.

Systemservice leverer primært server virtualisering baseret på software fra VMware.