IBM og HP servere

IBM og HP servere

IBM serverIBM og HP producerer server-hardware i absolut topklasse. Stort set alle deres servere leveres som standard med en tre års tilkaldeservice i tilfælde af hardware-fejl. Så er du som kunde sikret at være hurtigt oppe at køre igen, hvis udstyret volder problemer. Heldigvis er det uhyre sjældent, det er nødvendigt at tilkalde en service-tekniker!

Både IBM og HP kan levere servere til alle størrelser virksomheder – fra de helt små til de helt store. Så uanset dit behov, kan der etableres en løsning, som passer dig.

HP serverNår du skal have sammensat en server, har begge producenter en lang række muligheder for individuel tilpasning: Hvor meget ram skal der til? Hvor meget diskplads er der behov for? Skal der en eller to strømforsyninger i maskinen? Er der andre udvidelsesmuligheder, som er relevante? Der kan være mange spørgsmål. Og med Systemservice som samarbejdspartner står du ikke alene! Vi kan vejlede og hjælpe dig gennem hele forløbet, så du fra start får valgt en optimal og hensigtsmæssig løsning.

 

Er du i tvivl? Står du med ubesvarede spørgsmål? Eller vil du gerne have sammensat et skræddersyet tilbud, som passer lige netop til dig? Kontakt Systemservice – vi er klar til at hjælpe!