Veeam backup PropartnerSystemservice er i juni 2012 blevet udnævnt til Veeam backup Pro Partner.

Det er vi rigtig glade for! Og vi har henover sommeren arbejdet indgående med Veeam softwaren er nu 100% klar til at levere fuldblods backup af virtuelle servere baseret på Veeams spændende backup software.

 

Virtuel server backup

Veeam er specialiseret i backup af VMware og Microsoft Hyper-V virtuelle servere og leverer en slagkraftig backup software, som via et intuitivt opbygget administrationsinterface er meget enkel at gå til, og let at have med at gøre, i det daglige arbejde. På trods af den lette tilgang får man en række stærke og meget komplette værktøjer til backup af sine virtuelle servere, så man er sikret mod datatab og hurtigt kan komme op at køre igen i tilfælde af et servernedbrud.

Den stadig større udbredelse af virtuelle servere hos danske virksomheder øger behovet for kvalificerede backupløsninger, som sikrer en langsigtet og stabil drift. Veeam er et oplagt produkt for små og mellemstore virksomheder, som ikke nødvendigvis selv besidder de helt store tekniske spidskompetencer indenfor serverdrift og administration.

Med Veeam backup software får man både mulighed for backup og restore af komplette virtuelle servere samt af individuelle filer, emails etc. Veeam er hermed velegnet både til backup af de daglige ændringer samt til komplet disaster recovery.

 

Veeam er et godt supplement vores eksisterende løsninger

For Systemservice er Veeam et perfekt supplement til Backup Exec fra Symantec. Backup Exec er et større og mere vidtspændende produkt med mange udvidelsesmuligheder, mens Veeam leverer et produkt, som er mere målrettet bestemte opgaver. I flere sammenhænge forventer vi faktisk at levere backup løsninger, som er baseret på en kombination af de to produkter.

Er du intersseret i at vide mere om Veeam backup software er du meget velkommen til at kontakte os, så kan vi tage en snak om de muligheder vi kan tilbyde dig med en Veeam backup løsning. Du kan også læse mere på Veeams hjemmeside på www.veeam.com.